Wie ben ik

mireilleIk ben Mireille Deen-Molen, geboren in 1971 in Hoorn, opgegroeid op veel plekken in West-Friesland en ondertussen alweer een hele tijd woonachtig in Enkhuizen, samen met mijn man en onze 3 pubers.

Na 25 jaar kappersvak (waarvan 24 jaar bij Coco Coiffures) wilde ik mij graag verder verdiepen in alles wat met kleur en vorm te maken heeft om meer in te gaan op de gehele persoon en haar/zijn leefomgeving. Altijd al leergierig om scherp en creatief te blijven, ging ik weer terug de schoolbank in. Nu, na 3 jaar afwisselend Color&Style Academy en de Interieur Academie, is het tijd voor de volgende fase.

In een gedeelte van een Kapel uit 1440, midden in de Westerstraat van Enkhuizen bied ik voortaan mijn diensten aan als Kleur- en stijlconsulente, Imagostylist en Interieurstylist en verkoop ik make-up, woonaccessoires en klein-meubilair.