Het interieur

Kleur en vorm in het interieur

Ook in je woon- en werkomgeving draait het om vorm en kleur. Woningen zijn net zo verschillend als wij zelf: kleurrijk of verstilt, sober of luxueus, natuurlijk of artistiek, ordelijk of ietwat chaotisch.

Zelfs als je een goede smaak hebt, kan het wel eens lastig zijn om je interieur zo te krijgen, dat er een geheel ontstaat en dat het voldoet aan je verwachtingen. Misschien mis je iets in je interieur of wil je een hele ruimte aanpakken en kan je hulp gebruiken van een specialist op het gebied van kleur, vormgeving, licht en sfeer.

Als interieurstylist bied ik advies en begeleiding aan particulieren en bedrijven die hun woon- of werkomgeving willen inrichten of restylen. Kernwoorden zijn verfrissend, origineel, harmonieus, stijlvol en functioneel. Maar het allerbelangrijkste vind ik, dat het een interieur is wat bij jou/jullie persoonlijk past. Want niets is prettiger dan thuis komen, daar waar jij je thuis voelt!

Het soort advies wordt vastgesteld aan de hand van jouw wensen en eisen, de ruimte en het beschikbare budget. Alles is mogelijk, van een snel kleuradvies bij je thuis tot een compleet uitgewerkt interieurplan, met een moodboard, plattegrond, indelingsplan, kleurplan, meubelplan, materialenplan, lichtplan, sfeerimpressies. Waar je zelf mee aan de slag kunt of ik (ont)zorg voor de totale uitvoering van het interieurplan.

Bel of mail voor meer informatie.

Klik op een afbeelding voor een vergroting.