Workshops

Alle workshops zijn zeer geschikt voor een vriendinnen-, zussen-, moeder/dochter-, vrijgezellen-, ect. dag maar ook goed om in te zetten als bedrijfsuitje of teambuilding-activiteit.

Je kunt je individueel inschrijven voor een workshop, dat is gelijk een leuk moment om andere mensen te leren kennen. Zijn jullie al een groep dan is een andere dag/tijd natuurlijk ook mogelijk.

De tarieven zijn gebaseerd op een groepsgrootte van 4 of 6 personen. Voor grotere (of kleinere) groepen geldt een aangepast tarief. Voor verdere informatie, het aanvragen van een offerte of het aanmelden voor een workshop mail je naar info@colorlifebeautiful.nl of bel 06 5758 2206

Workshop “Make-up”

Gebruik je geen make-up en wil je wel eens zien wat je op een subtiele manier met make-up kunt doen? Of gebruik je wel make-up maar wil je wel eens iets anders proberen? Of heb je gewoon zin in een gezellige en leerzame middag/avond? Geef je dan op voor deze workshop. 4 personen per workshop ivm persoonlijke aandacht. De workshop duurt ongeveer 2 uur. € 27,50 p.p. incl. koffie/thee en koek.

Datum:

Zaterdag 29 februari 13.30 uur
Vrijdag 20 maart 19.00 uur
Zaterdag 11 april 19.00 uur

Workshop “KLEUR”

Leer alles over kleur en wat dat met jou doet!
Tijdens deze workshop leg ik alles uit over pigmenten, kleurnuances, warme en koele kleuren en de kleurtypes. Iedereen krijgt een uitgebreide kleuranalyse en make-up advies. Juist in een groep kan je goed zien wat kleuren met en voor jou doen? +/- 4 personen per workshop. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 55,00 p.p. incl. koffie/thee en een handige color-card.

Datum:

Zaterdag 21 maart 13.30 uur
Zaterdag 2 mei 19.00 uur
Vrijdag 15 mei 19.00 uur

Workshop “ Kleur & stijl”

Samen alles leren over kleur, stijl en hoe jij een overzichtelijke en efficiënte garderobe opbouwt. Iedereen krijgt een kleuranalyse en maakt een inspiratiebord met het thema “Vul je kledingkast”. +/- 6 personen per workshop. De workshop duurt ongeveer 3,5 uur en kost € 65,00 p.p. incl. koffie/thee en een handige color-card.

Datum:

Zaterdag 30 mei 13.30 uur