Het uiterlijk

Kleur- en stijlconsulent

bird
Waarom een kleur- en/of stijladvies? Twijfel je bij het winkelen welke kleur je wel of niet staat? Koop je weleens kleding wat je vervolgens niet vaak draagt of waarin je je niet heel prettig voelt? Voel je je wel eens onzeker over je uiterlijk?

Er geweldig uitzien heeft niets te maken met het perfecte lichaam of een duur gevulde kledingkast. Met de voor jou perfecte kleuren en vormen, zie jij er ook stralend uit en voel jij je zelfverzekerd.

Een kleur- en stijladvies is een investering in jezelf waar je voor altijd voordeel aan hebt.

Het kleuradvies

advies_01 Tijdens de kleuranalyse kijken we eerst naar de unieke combinatie van je gezicht, huid, haar, ogen en lippen. Daarna bekijken we samen met behulp van verschillende kleurdoeken welke kleuren en nuances daar het beste bij passen en welke seizoenskleuren jouw uitstraling versterken. Door bewust kleuren te dragen die bij je passen, heb je een positievere uitstraling en zie je er jonger, gezonder en levendiger uit. Ook ontdek je hoe je met jouw persoonlijke kleuren tot een praktische en goed afgestemde garderobe komt, waarmee je verrassende combinaties kunt maken. Eentje die zo is opgebouwd dat je met minder kleding méér kunt!

Het kleuradvies is incl. make up advies en je krijgt een color-card mee met de voor jou juiste kleuren. Ook is er de mogelijkheid om een uitgebreide kleurenwaaier aan te schaffen.

Duur: +/- 1,5 uur

Het stijladvies

advies_02Bij het stijladvies kijken we naar de verhoudingen van je lichaam. Je lichaamsbouw en persoonlijkheid vormen het uitgangspunt voor een goede garderobe. We bespreken je stijltype en sluiten af met persoonlijke tips. Je leert je positieve punten te benadrukken en je aandachtspunten te camoufleren en je weet welke pasvorm, stoffen, patronen en prints jou het beste staan. Samen creëren we een stijl die jouw persoonlijkheid onderstreept én waar jij je heel goed in voelt. Na het stijladvies krijg je via de mail een uitgebreid verslag toegestuurd.

Duur: +/- 2 uur

Het imago-advies

imagoadviesWie vandaag de dag in het zakenleven of privé succesvol wil zijn, moet zichzelf goed kunnen presenteren en overtuigend overkomen. Bij het imago-advies staan vooral je persoonlijkheid en jouw leven (werk) centraal. Het uiterlijk is je visitekaartje. Een eerste indruk kan je nooit overdoen. Wist je dat 93% van een eerste indruk non- verbaal is?

Tijdens het imago advies kijken we eerst welk kleur- en stijltype je bent. We bespreken je beroep/functie en de daarbij behorende kledingstijl en hoe jij deze het beste kan vertalen naar jezelf. Samen nemen we je garderobe door en leer ik je om voor elke gelegenheid te bepalen, hoe je met kleding, accessoires en haardracht, precies dat uitstraalt wat je wilt.

Het imago advies is vooral bedoeld voor mensen die zich goed willen presenteren tijdens hun werk, studie, stage of sollicitatie.

Duur: +/- 2,5 uur

Garderobe-check

garderobe-checkHeb je best veel kleding maar sta je toch vaak te twijfelen voor je kledingkast? Heb je soms het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Wil je weten wat nog kan of wat zeker niet meer kan en hoe je bepaalde stukken toch weer kan combineren tot mooie sets?

Ik kom graag bij je thuis om je kledingkast door te nemen, bij voorkeur na een kleur- en stijladvies. Samen met jou ga ik aan de slag om een overzichtelijke en effectieve garderobe op te bouwen, zodat je bij elke gelegenheid goed voor de dag kunt komen. We bespreken nieuwe combinatiemogelijkheden, hoe je oude kledingstukken weer goed kan gebruiken, wat er echt weg kan en wat je zeker nog nodig zult hebben.

Duur: +/- 3 uur

Metamorfose

Soms is het tijd voor een nieuwe “IK”. Je leven wordt anders, je hebt een nieuwe baan of functie, bent veel afgevallen, net moeder geworden, net gescheiden van je partner of net klaar met je studie en gaat nu de arbeidsmarkt op. Of je hebt een kleur- en stijladvies gekregen en wilt daar direct mee aan de slag.

Vooraf bespreken we wat je graag wilt of zeker niet wilt.

Tijdens de metamorfose gaan we je kapsel, make-up en kleding aanpassen. In de prijs zit het kapsel (knippen, een basiskleuring, haarverzorging en het föhnen), de make-up (het ter plaatse opmaken van het gezicht) en het kledingadvies (winkelen). Kosten kleding of een uitgebreide haarkleuring zijn eigen of extra kosten. Eventueel is de metamorfose uit te breiden of te onderbreken voor een lunch.

Duur: +/- 5 uur

Personal shopper

Vind je het prettig dat er iemand met je mee winkelt? Jij in de paskamer en ik zoek naar de geschikte kleding. Open en eerlijk advies, snel en vakkundig resultaat. Of houd je helemaal niet van winkelen? Dan shop ik je nodige kleding bij elkaar en hoef je het thuis alleen nog maar te passen en te keuren.

Na een kleur- en stijladvies en een garderobe-check weet ik precies wat je al hebt, wat je erbij kan gebruiken, wat een leuke aanvulling kan zijn in je kledingkast of wat een superleuk extra item voor je is. Zo kan ik hele gerichte adviezen geven en aankopen voor je doen.

Ik shop op basis van jouw budget en dit gaat op uurbasis.